Дебальцево - чергова сходинка не вниз, а вгору

Все тільки починається. Наш сучасний шлях із совка і колонії до України. Це перші кроки. І тут головне не війна. А зміна свідомості народу.

Нарешті(!!!!!) нарешті, нарешті всі починають розуміти, що ми не брати, а вони нам вороги. Вже більше ніколи ми не дрочитимемо на пам'ятники Лєніну. Ось що головне.
Наші діти грають у "наших" кіборгів і "ненаших" кацапів. І житимуть вони в Україні, яка ніколи вже не буде під кацапами. Навіть якщо вони всруться і десь щось іще захоплять. Їхній час минув. Назад у тюбик зубну пасту не запихнеш.

Ху...ло в один момент розвалив все те, що триста років будувалося поколіннями кацапських колонізаторів.

Для лікування хвороби треба її визначити і виявити. А тут вона сама проявилася. І чим більше танчиків і "Градів" - тим далі просувається Україна по шляху визволення. Як у фільмі "П'ятий елемент" - "Час не має значення, має значення тільки життя".

Наше покоління ще буде страждати від кацапізму. А молодь - ні. Вони на совків вже дивляться як на ідіотів. І не має значення скільки ще "потрєпихається" ху...ло і ху...лостан. Питання вже не у віках і навіть не в десятиліттях.

Вічних імперій не існує. Тим більше - замішаних на перебродившому говні. Навіть якщо це говно дуже смердить. All in all it was just a brick in the wall - "а загалом - це просто цеглини в стіні".

Дебальцево - чергова сходинка не вниз, а вгору.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі