Mикола Михник
ГАРМАТИ НЕ МУСЯТЬ СТРІЛЯТИ ! Чернігів. Пенсіонер, дитя війни. Інженер - гідротехнік. Мудрим не став, бо в селі проживав тільки до закінчення десятирічки, звідки перейняв трохи розсудливості... Отож і ділюсь.
12.02.2015

Враження від Мінських переговорів.

Я не раз спостерігаю, що Путін готовиться до перемовин, як мисливець до охоти. Тільки мисливець з радістю, а екс-кадебіст - з підлістю. Все до деталей продумано, передбачено. Навіть запізнення осмислені – психологічно на слабих діють.

Путін завбачливо погодився розпочати Мінські переговори ввечері, ще й зухвало розтягнув їх на 16 годин. Не було ніякої потреби запрошувати своїх шісток (представників ДНР та ЛНР) та "вимагати" їхньої згоди на припинення бойових дій, хоч це сподобалося Ангелі Меркель. Мета – затримати переговорників настільки, щоб вони не встигли на брифінг в Брюсселі. Надіявся, що Меркель, Олланд і Порошенко будуть відсипатися, як сам - після "теплого" прийому в Австралії лідерами двадцятки

Вдалося Путіну ще й відтягти початок припинення вогню на дві доби, щоб використати цей час на захоплення Дебальцево, чи ще якихось міст, аби вимагати потім відведення української військової техніки на 25 км. від окупованої території. Для цього й включив в договір різні умови по відведенню зброї для українських і російських озброєнь. Переконаний, що ці дні на Донбасі буде дуже жарко. Тримайтесь, мужики! Ви ж українці!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі