Про ТБ

Спостерігаючи як люди обговорюють у фейсбуці відключення російських каналів на територіїї України та проблеми нашого медіа простору взагалі, я маю сказати, що я просто в шоці з деяких "організмів"! Особливу увагу привертають репліки про те, що нам треба зробити наше телебачення кращим від російського. Серйозно!? Люди ви що з глузду з'їхали!? Так визнаю наше ТБ залишає бажати кращого, але щодо того, що воно гірше за російське.. хмм люди ви мабуть з дуба впали.. і не раз! Я не журналіст і я не працюю в жодних медіа, я просто глядач(який ще час від часу дивиться західне ТБ), послухайте більшого, вибачте, гівна, ніж російське телебачення в світі, на мою скромну особисту думку, більше ніде нема! Наше ТБ краще хоча б тим, що на ньому всеж таки, менше всіх цих російських фільмів/серіалів, Ваєнг-Газманових та іншого проносного.

Так так, зараз ви вже зі мною не погоджуєтесь і готові вбити мене своїм залізним аргументом "Але ж у нас нема свого продукту". Добре якщо нема свого продукту, тоді обирають закордоний за лише однією ознакою, це якість! Є безліч прекрасних американськіх фільмів та серіалів відмінної якості, будь-якого жанру і найголовніше, в них нема українофобської риторики, про музику я взагалі мовчу, хоча я у нас теж є прекрасні виконавці, просто замість них в ефірах, віагри, лораки та інше сміття. Доречі щодо наповнення каналів я не вигадую велосипед, згадайте, раніше у нас здебільшого так і було десь так до 2005 року, а потім раптом почалася вся ця російська вакханалія.

Ну а особливо обдарованні, які продовжують дивитися інтери, ICTV, трк україна і далі по списку, ну це взагалі фініш, тут як то кажуть медицина безсила!

Коротше будьте українцями, а не "організмами"!

Всім Добра :)

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі