Зубожіння культури в душі чиновника призводить до "міщанського" збагачення

Зубожіння культури в душі чиновника призводить до того, що він збагачує свою "міщанську" культуру – тобто простір навколо себе. На жаль, в нашій країні при цьому страждає ще й українська державність, яку чиновники фактично зливають в золотий унітаз.

Як чиновник на свою офіційну зарплату може дозволити собі мати такі маєтки та твори мистецтва? Ніяк! Тому, звичайно, я не вірю в те, що оригінали картин могли потрапити до рук можновладців нашої країни без того, щоб не "схудли" фонди деяких українських музеїв. Безумовно, не мало посприяв цьому й колишній міністр культури–скрипаль.

Можливо, музейників залякували не лише морально, але й погрожуючи зброєю, змушуючи міняти оригінали на копії, бо бачте, якомусь чиновнику захотілося мати в своїх апартаментах картину, написану, наприклад, самим О. Мурашком чи М. Приймаченко.

Тому зараз дуже важливо, щоб над чиновниками повис Домоклів меч. Я прочитав, що в Україні вже почалися арешти злочинців-представників влади. Маю надію, що серед них виявляться й ті, хто підробляв твори мистецтва і грабував фонди української культурної спадщини.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі