НЕ ДАЙМО НОВІТНІМ СТАЛІНІСТАМ-САТАНІСТАМ…

Жахлива несправедливість із попранням  законності, людяності, правди і Христової любові була вчинена з громадою Української Автокефальної Православної  Церкви Канонічної. Держава в особі суддів Апеляційного суду м. Київ ухвалила зруйнувати Кафедральний собор УАПЦ-К, який збудував Сам Господь руками своїх вірних. Цей факт став кульмінаційним у довгому процесі нищення релігійної громади УАПЦ-К та її духовного лідера Патріарха Мойсея. І Президент, і прем'єр-міністр, і державні органи влади, і депутати Верховної Ради, і всі правові організації "демократичної України", яким були направлені листи з проханням припинити це варварство, залишилися глухими і байдужими.

Невже посміють у самому серці столиці у 21 столітті сталінські пси занести  руку на Святе Святих?! Посміють? Так, як посміли зруйнувати за радянської влади тільки у Києві 170 храмів.  Посміють, дорогі українці, із вашої мовчазної згоди і ганебної ментальної риси: моя хата скраю...

Постає питання: як же захистити свої законні конституційні права перед цією корумпованою державою? Де шукати захисту пересічному громадянину, над яким нависає кровожерна, повністю скорумпована, деградована, прогнила до основ державна управлінська машина? Може, податися до Євросоюзу шукати правди? Адже Україна займає одне з перших місць за поданими до Європейського суду заявами про порушення прав людини на віросповідання, про дискримінацію. Однак, як свідчать факти, у Страсбурзі не поспішають розібратися з переслідуванням християн в Україні. Бо в Євросоюзу є своя стратегія, він заклопотаний "просуванням в Україну антихристиянських "цінностей", якими є так звані одностатеві "шлюби", гендерна політика, ювенальна юстиція". Правду писав наш Віщий Тарас: "У чужому краю Не шукайте, не питайте Того, що немає І на небі, а не тілько на чужому полі. В своїй хаті своя й правда, І сила, і воля". Отже, ми повинні, ми мусимо збудувати власну хату за Господніми законами справедливості, братолюбія, добра і любові. І всі, хто сповідує такі ж ідеали, повинні єднатися з нами, щоб чинити спротив злу, втіленням якого стала корумпована українська влада, повинні допомагати один одному боротися, відстоювати право на життя, виборювати щасливе майбутнє з Богом на цій землі. Ми повинні усвідомити, що іншого шляху у нас немає. Якщо руйнують храми – нищать душу народу, то ми над прірвою прокляття, після чого почнуться великі біди для всіх, яких буде не зупинити. Без душі людина стає мертвою, так само гине й держава без Божої Церкви.
Єднаймося у Христовій любові, не даймо новітнім сталіністам- сатаністам знищити душу України!

Доборолась Україна

До самого краю... ( Т. Г. Шевченко)

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі