Mикола Михник
ГАРМАТИ НЕ МУСЯТЬ СТРІЛЯТИ ! Чернігів. Пенсіонер, дитя війни. Інженер - гідротехнік. Мудрим не став, бо в селі проживав тільки до закінчення десятирічки, звідки перейняв трохи розсудливості... Отож і ділюсь.
12.01.2014
1

Задорнов правий – американці тупі.

Прочитав у ЗМІ, що можливо Конгрес США позбавить керівника МВС України Захарченка дозволу на в'їзд до Америки за порушення його підлеглими прав і свобод громадян. А чого не лишав Могильова? На нього тільки глянеш – стає моторошно. Фізіономія стопроцентного мента.

А чому пустили Петра Мельника? Атже цей викормиш Партії регіонів наніс шкоди Україні стільки, що Захарченку не зрівнятися до пенсії. Це ж скільки за хабарі він обдипломив майбутніх взяточників, які розповзлися по налогових, по міліціях, по адміністраціях, щоб махлювати собі на "хатинки" і маєтки за кордоном, та щоб хоч на тілечки зрівнятися в цьому з ректором Петром?

А чому не позбавлять Ківалова за його "підрахуйство" на виборах-2004? Судячи по його хоромам, почесним званням, нагородам, ректор Одеської юридичної академії колядує не менше за Мельника. Та й випускники його академії своїм користолюбством і неосвіченостю приносять державі шкоди не менше за мельниківців, бо заповнюють білш вузлові і доходні крісла, в яких плетуть павутину брехні, хабарництва, холуйства, ще й стають "юридично" на захист виродків, що звірячи побили громадян на Євромайдані.

На підтвердження правоти своїх роздумів наведу виважені слова дніпропетровця Володимира Заїченко, який на протязі багатьох років досліджує вітчизняну феміду:

"Зустрів лише зо п'ять суддів-професіоналів. Організм українського судді принципово не пристосований до внесення законного рішення, а пристосований тільки для заподіяння шкоди громадянину, а не для її відшкодування. Поле. Там всі розмірковують, брешуть, вносять до офіційних документів завідомо неправдиві відомості, приймають завідомо неправдиві рішення, як вони викручуються і які вони, зрештою, дурні, бо нічого не можуть зробити відповідно до закону – навіть порушити закон нормально не можуть. Значно гіршою є система прокуратури. Вона не просто паразитична, а дуже шкідлива для суспільства. На чорне залюбки пишуть біле, на біле – чорне". ("УМ" 20.11.2012)...

А за себе дбають! Напртикінці 2010 року в телешоу "Я так думаю" Анна Безулик навела дані соціологів — хто найбільше скуповує в Україні нерухомість: судді, прокурори, податківці, міліціонери, бізнесмени - на 5-му місці. Сказала – і мафія зняла з телеефіру цю програму, щоб Анна "так не думала"...

Та скільки в Україні ще таких ВНЗ, де ректори-хабарники за хабарі приймають, навчають і випускають хабарників? А скільки суддів, прокурорів, податківців, міліціонерів ще наживаються на тотальній корупції і правовій вакханалії?.

Та якби ж тільки ВНЗ? При прийомі документів на вступ до медучилища чи до рядового технікуму абітурієнт платить одну-дві тисячі зелених, які не повертають й тим, хто не пройшов по конкурсу. А скільки вимагають за вступ до ківаловсько-мельникових "аккадемій"? А скільки ще здеруть за навчання?

Та Чечетов все диригує, Рибак мутить воду, Пшонка проявляє "принциповість", Азаров, Медведчук і Табачник контролюють Адміністрацію, Гарант бореться з корупцією, пригаючи в Межигір'ї по пенькам, а Клюєв з Захарченком відбирають і дресирують "сторожевих псів".

Невже хто вірить, що такій корумпованій братії потрібні європейські правила життя?

Та Конгрес США чомусь їх не карає... Михайло Задорнов правий?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі