Влада готує провокації зі стріляниною

Лицемірству влади нема меж, а проте, це не новина. Перейдемо від емоцій до справи.

Янукович вже, наче б то, виявив бажання сісти за стіл переговорів з опозицією. Разом з тим в Києві активізувалися силовики, які почали відтісняти блокпости протестуючих, зносити намети і розбирати барикади, зігнали техніку, заблокували метро.

Буквально щойно надійшла інформація з надійного джерела в СБУ про те, що влада готує провокацію. З відомих причин імен, посад та звань називати не буду, але джерело надійне і компетентне.

Кільком людям або буде роздано або вже роздано мисливську зброю. Вони повинні будуть застосувати її проти бійців строкової служби, після чого, як реакція на Майдані почнеться бійня, наче б то, у відповідь на агресію з боку протестуючих.

Таким чином Янукович буде намагатися виставити себе в світлі жертви, мовляв, він був готовий домовлятися, а опозиція, якій це, наче б то, не вигідно пішла на провокації. Таким чином всіх собак повісять на неї.

Наше завдання цього не допустити всіма наявними силами, в тому числі, за допомогою інформаційного розголосу. Потрібно зіграти на випередження і не дозволити режиму легалізувати застосування сили.

Влада зробить все, щоб ніяких переговорів та консультацій не відбулося.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі