Жіночі штучки

Новоспечена знайома Людочка розповіла секрет, як позаторік зрадила своєму чоловіку. Своїми зізнаннями поділилась, коли після довгого застілля встали усі чоловіки, а залишилися лише жінки її ж віку, бальзаківського.

- Чоловік забувся за мене. Весь в роботі, бабло заробляє. Ночью прилітає, а я плачу, бо його не бачу. Аби відчепитися від мене, купив путьовку у санаторій. Порадив оздоровитися, розвіятися. Так і зробила. За день до від'їзду купила шиньйон, щоб виглядати молодшою і моднішою. Спакувала чемоданчик і поїхала. У їдальні познайомилася з полковником. Договорилися зустрітися ввечері у моїй кімнаті. Перед побаченням одягла коротеньке платтячко. Причепила до своєї гульки темний шиньйон. Після келиху шампанського, став приставати, обійняв, на руку почав накручувати мого штучного хвоста. Я пошепки кричу: Нєт-нєт, нє нада!!! А його це ще більше заводить. Збуджує те, що я ніби пручаюся. За мить все зупинилось. На його лікті завис мій шиньйон. Полковник з переляку зірвав його з руки і викинув десь під ліжко. А сам втік. Гарячих поцілунків не стало і обіймів теж. Я почервоніла, розревілась, ніколи так не позорилась. Зібрала речі і втекла додому. Чоловіку сказала, що їдальня не сподобалася.

За рік з тією ж товаришкою зустрілися на дискотеці. Святкували іменини спільної подруги. Аби виглядати молодшою і сексуальнішою, вчепила шиньйона. Її запросив на танцпол найкрасивіший чоловік в компанії. Так закрутив її у танці, що шиньйон відчепився, відлетів в другий бік зали. Глянув на дульку партнерки і слід його простиг.

Сім років тому з подругою спішили на відкриття ялинки. Замість шапки Іринка одягла білий парик "під каре". По дорозі зустрілися з хлопцями. Біля вінницького універмагу захотіли пограти у сніжки. Іринка посковзується і падає. Парик залишається в снігу, а хлопці тікають. На майбутнє зробила висновок, що чоловіки бояться жіночих штучок... І подумала про себе, якби то не попасти на чоловічі штучки...

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі