Наступними у футболі заборонять тризуб і вишиванки? — Go home FIFA! Go home FARE!

Виявляється, у Цюриху можна забороняти відвідувати українські стадіони і переможно ганяти на них м'яча...

Як можна звинуватити надто толерантних жителів України у симпатіях до нацизму? Як можна сплутати стяги українських націоналістів з нео-нацистськими?

За рішенням якого такого трибуналу червоно-чорний прапор УПА і герб Галицько-Волинського князівства (Галицький лев) стали символами расизму?

З яких пір портрети славних українців Романа Шухевича і Степана Бандери в головах чинушів з ФІФА опинились поруч з мордами Гітлера і Мюллера? У ФІФАчек що, синдром сплутаної свідомості?

Так можуть вчинити тільки люди, які не до кінця розібрались у темі або... ФІФА навмисно прийняла таке рішення.

Наприклад, тому що наших європейських дружбанів жаба задавила, коли вони побачили рахунок 9:0 на користь України.

Або третя сторона в особі певної "добросусідської" держави не зацікавлена бачити нашу збірну серед футбольних лідерів, а нашу державу — в обіймах Європи, тому й намовила ФІФА на такий гріх.

Чи тому що, як зазначає активіст Євген Карась, координатором програм по східній Європі від FARE є Павло Клименко — колишній антифа-хуліган київського "Арсеналу" і лепший друзяка комуністів, якому, звісно, муляє очі патріотизм львівських шанувальників футболу.

Як справедливо обурився один із футбольних вболівальників: "А завтра нам заборонять тризуб вивішувати!" Адже за тлумаченням деяких "експертів", тризуб — це теж "страшний антисемітський символ". А за одно скажуть і вишиванки не вдягати, бо в них закодовані расистські мантри.

Коротше, не справедливо вийшло, ФІФАчки, не по-європейськи.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі