Новий факт вибіркового правосуддя в Україні.

Міністерство охорони здоров'я України, за бездіяльності Генеральної прокуратури України, вже майже три роки не виконує Постанову Київського апеляційного адміністративного суду від 03.11.2010року та Ухвалу Вищого адміністративного суду України щодо негайного поновлення мого сина – Михайловського Марка Миколайовича, на посаді головного спеціаліста-юриста юридичного управлінні МОЗу та виплати йому середнього заробітку (понад 2700 грн. плюс індексація, в місяць) за час вимушеного прогулу.

Виконавче провадження тривало рік та закінчилось безрезультатно. Виконавець просив Генеральну прокуратуру порушити проти винних у невиконанні посадових осіб кримінальне провадження. Генеральна прокуратура письмово відмовила.

Оскарження в адміністративному суді не дало результату.

Міністерство охорони здоров'я мотивувало тим, що, мовляв, вже немає такої посади. Адміністративний суд м.Києва на заяву означеного Міністерства роз'яснив, що відновлюється спеціаліст не на посаді, а на роботі і, як виявилось, така посада була і досі наявна. Всі інші мотивації, на кшталт того, що в Міністерстві охорони здоров'я, можливо, не сприймають специфічне імя Марк, або, наприклад, "його паралізувало" (не доведи Боже), чи він є письменником-дисидентом, є просто-напросто безпідставними та смішними. Де б мій син не був і щоб з ним не зчинилось, проте Міністерство має видати належний наказ  про відновлення і про оплату   та з ним письмово (рекомендованим листом) його ознайомити.

Таке законодавство.

В усьому світі.

Іншого немає.

Тим більше, що своєю відмовою виконувати вказані вище рішення судів, Міністерство завдає мені та моєму синові значні матеріальні та моральні збитки. Всі вони з сум платників податків.

Трудова книжка мого сина знаходиться в Міністерстві. Весь цей час її не хочуть повернути.

Винні у незаконому звільнені мого сина - екс-міністр В.Князевич та екс-директор департаменту кадрів МОЗу М.Банчук. Теперішній працівник (заступник начальника) відділу контролю за виконанням судових рішень Генеральної прокуратури України. Вони грубо звільнили мого сина під час його перебування на лікарняному.

Ви кажете держава? От вам і ваша (наша) держава.

Сьогодні – мене та мою сім'ю, завтра – вас та ваших рідних.    Готуйтесь!

Вибіркове правосуддя у нас ще й тому, що за рішенням того ж таки Вищого суду позбавили депутатства захисника Юлії Тимошенко адвоката Власенко, а тут – "на тобі", - те ж таки судівське рішення, тієї ж таки судівської трійки, того ж таки суду, чомусь не виконується.

10.08.13р.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі