Маразм від ПР! У Сумах людей насильно під спеку зганяють на боротьбу з уявним "фошизмом"

Для мене стало новиною те, що маразматики з ПР вирішили влаштувати мітинг проти уявного "фошизму", якого в Сумах ніде нема. Ці ж маразматики насильно під спеку до 40 градусів вигнали школярів, освітян, студентів на цей регіонівський маразм, що зветься мітинг проти уявного регіоналами "фошизму". Це все сталося за згодою скандально відомого мера м. Суми Г. Мінаєва, для якого боротьба з "фошизмом"  набагато необхідніша Сумам, ніж ремонт доріг в Сумах, які перебувають у дуже скрутному становищі. Також відривати бюджетників та освітян від роботи, школярів та студентів від навчання і зганяти їх на цей ідіотський мітинг на спеку, який взагалі нікому окрім маразматиків з ПР. Ви в своєму розумі?! Ви могли подумати хоча б краплиною своїх мізків, або що там у вас замість них, що у дітей міг би статися сонячний удар, у когось можливо слабке серце раз і все дитини нема. Щоб ви ідіоти казали їх батькам - заливали б про ваш уявний "фошизм"?! Вони б вас там придушили. І взагалі ви шизофреніки самі ж не знаєте, що таке фашизм і де він був! Ви ж на кожному кроці волаєте про фашизм не пройдьот, але самі взагалі не розумієте шо кажете. Ви б хочаб вікепедію відкрили б і дізналися б для себе перший раз в житті що таке фашихм і де він виник, і що таке нацизм і де він виник. Якщо ви скажете, що між ними немає різниці, то це вже олігофренія ( Олігофре?нія — це стан загального недорозвинення психіки в результаті спадкової обумовленості або внутрішньоутробного ураження головного мозку). Головні в нас олігофрени від ПР, яким весь час загрожує уявний "фошизм" це Колісніченко, Ківалов, Марков, в Сумах депутат від ПР - Ігор Перепека. Головним "фошистом" Сумщини Перепека вважає депутата від Батьківщини - Олега Мединицю - чесну, відповідальну і розумну людину, яку на відміну від регіоналів можна зустріти на вулиці, в магазині в церкві поруч з людьми. Так ну що я все про олігофренів з ПР розповідаю, зараз розповім, що там було далі.

Ось почався цей маразм (я не можу це назвати акцією чи мітингом, це скоріше схоже на маразм і маячню), Українські націоналісти, які прийшли подивитися на "пєтухів", які волають про загрозу "фошизму" відразу почали запитувати людей чому вони тут, що таке фашизм?! Таку картину вони бачать школярі та студенти ховаються від спеки в тіні і травлять анекдоти, бюджетники та освітяни просто спілкуються з колегами, час від часу всі поглядають на годинники: "Коли ж ця маячня закінчиться і можна буде підти додому?!".

Ось пропоную вам відео тих кого опитували:

Пропоную до вашої уваги окремі відповіді чиновників і організаторів цього маразму від ПР:

Так, начальник Управління фізичної культури і спорту сказав, що питання "що таке фашизм" провокативне, і відмовився на нього відповідати, натомість заявив що ознака фашиста – це такі штани, як носить інтерв'юер – джинси кольору "хакі".

І депутат сумської міської ради від Партії регіонів Юрій Перепека не відповів, що таке фашизм, хоча з трибуни заявляв російською: "Ми зібралися, щоб сказати "Ні!" фашизму, сказати, що ми будемо випалювати розпеченим залізом найменші його прояви".

"Нам на антифашистському сидячому марші так і не вдалося знайти жодного антифашиста, лише діти, регіонали, міліція, журналісти та допитливі громадяни", - констатує автор.

В цей час активісти ВО "Свобода" експонували плакати "Фашисти заважають пАкращенню", "вигнать детей на марш назло фашистам", "Маршрутки по 3 гривні. Назло фашистам" та інші.

А "Чорний комітет" із "Народним рухом України" роздавали листівку: п'ять ознак фашизму, згідно з якими кроки чинної влади подібні до фашистських.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі