А от у Давосі якісь падли не пустили нашого Януковича на панель.

Дуже популярна, ще за результатами того року, дискусійна панель, присвячена прискоренню та покращенню інфраструктурного розвитку в умовах жорсткої економії бюджетних коштів в рамках Міжнародного економічного форуму в Давосі, чомусь раптом не відбулась. А саме на тій панелі Віктор Янукович в якості спікера намагався взяти участь та виступити з своїми ініциативами покращення. Не вийшло, карта не лягла. Не почули.
Панель повинна була розпочатися 24.01.2013 о 17.15 за київським часом, але у програмі форуму на його офіційному сайті цей захід чомусь відсутній.

"В рамках обраної теми на даній панелі планувалося обговорити роль приватного сектора в розвитку необхідної інфраструктури, пріоритетність інфраструктурних об'єктів з найбільшим ефектом, налагодження партнерських зв'язків для інвестицій, а також посилення координації та розподілу ризиків."

А от крім Януковича, в обговоренні теми панелі повинні були взяти участь Раїла Одінга - прем'єр-міністр Кенії , Ріккардо Мартінеллі - президент Панами, Харухіко Курода - президент Азіатського банку розвитку, Хэмиш Тиррит - виконавчий директор австралійського девелопера Leighton Holdings та спеціальний посланець ООН по глобальній освіті, колишній прем'єр- міністр Великоі Британії Гордон Браун.

За програмою даного заходу навіть був передбачений синхронний переклад на англійську та українську мови. Це обговорення ініціювали самі учасники форуму, але чомусь всі відмовились від участі в останній момент. Чому ? А хто його знає, хто їх розбере ... захід - справа тонка.

Янукович у Давосі всеж взяв участь у неформальному засіданні під назвою "Фундамент для відродження Європи". Неформали були задоволенні його участю.  Янукович у Давосі також провів зустріч з екс-держсекретарем США Генрі Кіссінджером. Він зазначив, що його зустрічі з Кіссінджером проходять постійно. "Ми постійно звіряємо годинник.   Тільки от у Кіссінджера годииик постійно той самий, а у мене вже четвертий".

А ще, і то вже у п'ятницю, 25 січня, о 13:30 за програмою форуму в Давосі фонд Віктора Пінчука та міжнародна інвестиційно-консалтингова компанія East One проведуть 9-ту Українську ланч-конференцію з нагоди щорічної зустрічі всесвітнього економічного форуму. Українська ланч-конференція (Davos Ukrainian Lunch) то є найбільший захід, присвячений Україні, який щороку проходить в Давосі під час всесвітнього економічного форуму. Дискусії Українського ланчу покликані сформувати думку ділових та політичних кіл світу про ключові тенденції в розвитку сучасної України. Фонд Пінчука проводить Українську ланч-конференцію в Давосі з 2005 року. А от Янукович чомусь не братиме участі в українському ланчі в Давосі. Чому ? І тут одні запитання. а відповідей нема. Обізнані кажуть, що йому, Януковичу, щось дуже терміново треба бути дома.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі