На півдні України в вузах працюють "викладачі-фашисти" ВІДЕО

Виявляється, є люди, котрі гімн України вважають за фашистський, а тих, хто його співає – фашистами.

У інформаційному просторі Одеси поширюють інформацію про інцидент, котрий трапився минулого тижня. Кілька десятків студентів Одеського державного університету протестували проти передачі частини приміщення читального залу бібліотеки цього вузу в безоплатну оренду іноземному фонду "Руський мір". Організовано цю оренду  під виглядом створення в університеті "російського культурного центру". Але крім великоруського шовінізму там нічого немає. Депутат міськради, телеведучий програми "АТВ" Григорій Кваснюк в ефірі програми "Правда" погрожував звільненням викладачеві університету Оксані Шупті-Вязовській, котра підтримала студентів. До речі, Кваснюк Одеський національний університет вважає за Новоросійський університет, в крайньому випадку так він висловився,  а студентів, котрі співали національний Гімн вважає за  бидло.

Як же не люблять русофоби слів "Україна", "Ще не вмерла". Їх аж трусить від них. А живуть же в Україні, В Росію-матушку чомусь не спішать. Та й сало їдять українське, і хліб жують український.

Що цікаво, одесити, в переважній більшості,  сприймають факт  передачі частини приміщення бібліотеки руському фонду  та висловлювання цього "пана" негативно.

Мешканець Одеси під ніком "Гость" залишив коментар: "капец человек с окончанием фамилии на юк это винницкая ровенская область тоестьсамая что не на есть украина ток ... не навидит свою нацию свою землю я русский но мне противно видеть эту подстилку продажная шлюха да не один народ не потерпел бы стока унижений как терпят украинцы на своей земле а те кто протестует против такого свинства тех приписывают к фашистам и прочие гадости на них льют"

А ось інше висловлювання "Одесита: "Дело в том, что у нас власть такая , как этот (...) , иначе он давно бы сидел на параше"

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

164

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі