Кандидати в депутати до ВР об'єднались в єдину "Територіальну Платформу України"

Кандидати в депутати Верховної Ради України з одномандатних округів № 222 і № 223, Билінська Олена Олександрівна і Панченко Сергій Федорович (Солом'янський і Шевченківський райони міста Києва, відповідно) створили спільну платформу щодо реалізації прямої форми демократії на рівні територіальних громад. Її назва – "Територіальна Платформа України".

Та закликали інших кандидатів самовисуванців приєднатися до них.

Створенням платформи започатковано політичний процес, спрямований на формування в Україні територіальних громад суб'єктами правовідносин у взаємодії з органами державної влади і самоврядування.
У такий спосіб утворюється блок із незалежних депутатів, першочерговим завданням якого є забезпечення реальних прав громадян України в галузі самоврядування і самоорганізації на своїй території, тобто там, де вони проживають.
Для цього пропонуються зміни у законодавстві України, метою яких є приведення законодавчої і нормативної бази у відповідність до засад Конституції України, Європейської Хартії Самоврядування й Державної стратегії розвитку громадянського суспільства, анонсованої в Указі Президента України від 24 березня 2012 року №212/2012.
Концепцію Територіальної Платформи України розроблено на базі методів і механізмів, реалізованих і апробованих в окремих територіальних громадах Солом'янського району м. Києва, які подають приклади ефективного прямого господарювання й безпосереднього комунально-майнового управління збоку громади. 17 вересня

Панченко Сергій Федорович
E-mail: [email protected]

Сайт: www.panchenko.kiev.ua

т.(044) 332-70-62; 353-46-63;

моб.097-386-77-72; 095-734-68-87

Билінська Олена Олександрівна

E-mail: olena_bylinska@ ukr.net

т. (044)360-11-25

моб.096-020-44-20

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі