У Сумах відбулася акція на захист ТВІ

Сьогодні 8.09.2012 о 11:00 з ініціативи Сумської Свободи в місті відбулася акція на захист ТВІ. На акції були присутні члени ВО Свобода, ВО Батьківщина, Народного Руху України та інші небайдужі люди.

Виступаючі секретар Сумської міської Свободи Юлія Левченко та свободівець Володимир Брацихін зазначили важливість Свободи слова в Україні, та неприпустимість її згортання. Виступаючі на акції сміялися з "золотого унітаза" янукавича,підкреслюючи сміхом свою зневагу окупантам. "Ми їх не боємось-ми з них сміємося" - зазначив Свободівець Михайло Подолін.

За наказом партії голубих і її головного Януковича всі мережеві оператори повинні були вимкнути телеканал ТВІ з кабельного телебачення. Такий крок влади є явно не обдуманим і поспішним, хоча всі їхні дії є не обдуманими, хоча від цього вони тільки виграють, але цим самим налаштовують проти себе все більше і більше людей. Вони вже готуються до виборів України: міліція закуповує водомети і "обладунки", влада хоче прийняти закон про мирні зібрання який дозволяє мєнтам заарештовувати протестувальників просто так. За їхнім планом закон про мирні зібрання прийнятий, тві та 5 канал відключені на кабельному телебаченні, влада робить фальсифікації і перемагає, але це Україна, а не Білорусь чи Московія, тут просто так ліквідувати свободу слова та свободу ЗМІ ніхто не дасть, бо ми Українці  завжди боролися за свободу і незалежність, і з нами фокуси влади не пройдуть. Можливо ця фатальна помилка влади "заткнути рота ЗМІ" з тріском провалиться. Ми бачили, що акції на захист ТВІ пройшли мало не в кожному місті, а в Києві вийшли тисячі, якщо влада й далі продовжить цей тиск, то терпіння Українців закінчиться, і Українці вийдуть на вулицю і скинуть цю ганебну антиукраїнську владу раз і назавжди.

Слава Україні!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі