Придатні тільки для надування?

Партію кондомів вилучили посеред центру міста сьогодні у активістів ВГО "Коаліція Учасників Помаранчевої Революції" та ГІ "Чорний комітет". Об 11:00 мала відбутися акція на Майдані з роздачею презервативів. Для цього організатори підготували великий кондом із зображенням Януковича та досить велику партію виробів №2.

Кожен виріб, підписаний літерою "Я" – у окремій коробочці, сама коробочка також оригінальна: називається це "Справжній УРКАїнський през", біло-блакитного кольору. "Придатні тільки для надування", - зазначено на пачечці.

Ні для кого не буде здивуванням і те, що п'ятьох активістів затримали ще до умовленого початку акції. Ярославу Пугачову "підловили" прямо у МакДональдсі, інших – на місцях. Голова ВГО "КУПР" Сергій Мельниченко до свого затримання встиг прокоментувати ситуацію журналістам. Він сказав, що не знає, за що саме затримують активістів. "За образу, - сказав хтось, - За образу президента". "Якого президента?" – спитав Мельниченко. Справа в тому, що на кожній пачечці зазначено: "Усі персонажі вигадані. Будь-яка подібність з реальними особами випадкова".

За останніми даними,  на затриманих сьогодні чотирьох активістів уже склали протоколи за статтею 185 ч.1 "Порушення порядку проведення масових заходів". Зараз їх везуть до суду. Суд – на Смірнова-Ласточкіна, 10б. (біля Львівської площі).

Постає цілком логічне питання: сказали, що образили президента? А чи президент за ці два роки не ображав нас? Не називав поганими словами, не принижував діями, законами, рішеннями? Чи ми для нього – не бидло? Бидло. Чи це не образа? Образа. Проте, захищати народ від влади ніхто не береться… "Спасение утопающих – дело рук самих утопающих".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі