Не про Табачника

Взявся писати пост про те, який Табачник поганий. Написав пів сторінки, а потім попросту стер. Чому? Бо про те, шо він поганий і так всім давно вже відомо. А про те, що ми самі погані чомусь ніхто не хоче говорити. Як води в рот набрали. Або рвуть на собі сорочки і кричать які вони ревні патріоти. Патріоти? Кричати з свого кабінету, офісу, квартири шо Табачника тре розстріляти може кожен. А хто буде діяти? Хто? Хто серед вас всіх готовий піти на барикади?

А ніхто! НІХТО! Бо всі вміють тільки бульки пускати. Українців звикли, що ними мають керувати, що із двох зол тре вибирати менше. Добра ніхто не шукає.

От озвучив Табачник новий навчальний план. І яка реакція в суспільства? Всі обурені. А дії? Де ваші дії???!!! Вийти на вулицю і під покровом прапора якоїсь партії помахати ним. От і всі дії! А де натовп невдоволених батьків, учнів, вчителів? Де ті політики, шо так хочуть вигнати Табачника?

Чому ми не можемо просто вийти на вулицю просто під синьо-жовтими прапорами? Об'єднані однією ідеєю, жителі однієї країни. Чому нам потрібний "наглядач", який як баранів вестиме нас на мотузку до забою?

Скажете, все тре робити поступово і демократично. Ага, вже 20 років так і робимо. Робитимемо так і дала?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі