Хапайте гречку та еклери, панове студенти! (ФОТО)

А стипендія, пільги та працевлаштування поки зачекають. До чергових "покращень" від Януковича..


В 222-му мажоритарному виборчому окрузі в м.Києві, представники діючої влади продовжують нищити честь та гідність громадян України підкупаючи продуктовими пайками. Наші джерела у ВНЗ Києва повідомили, що тепер це відбувається в середовищі студентів-пільговиків Солом,янського району м.Києва.

Кандидатом від партії регіонів там балотується пан Луцький. Перебіжчик з БЮТ. Нині, увага: голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти. Член депутатської фракції Партії регіонів у Верховній Раді Україні. Родич і партнер Табачника.

На пайок Луцький "не поскупився". Окрім звичної гречки, цукру, олії та борошна ( до речі, зверніть увагу, всі харчі однієї торгової марки) з,явилися навіть ЕКЛЕРИ))!!! Мабуть, спецально, щоб молоді "підсолодити". Отже, цей представник влади сумлінно діє в старих "традиціях" регіоналів.

Щоправда, як нам повідомили мешканці району, цей чоловік, на зустрічах з виборцями усіляко відхрещується від ПР, та від Януковича. Більш того, згадує  навіть про знайомство з Юлією Тимошенко!!! Парадокс? Та ні, політичним зрадникам такі речі притаманні. Адже заради досягнення мети усі засоби можливі. Сьогодні тут - завтра там...

Цікаво і те, що на жодному зі своїх рекламних білбордів він чомусь не зазначив, що є членом ПР. Може соромно? Хоча, Луцького зрозуміти можна, адже для більшості киян союз з регіоналами, й справді, цілковитий мінус. Втім, і це не заважає йому творити свою "чорну справу".

До речі, зверніть увагу на надпис на пакеті. Нічого не нагадує? Здається, ми вже багато чули про "соціальні ініціативи" ще одного відомого "персонажа"))...Напевно, підкуп виборців за копійки і є їхньою головною "соціальною ініціативою". А як інакше, адже в чесній боротьбі вони перемагати не здатні.

Це послідовна, стандартна виборча схема регіоналів: підкуп, залякуання, шантаж, фальшування. Саме цим шляхом йде нардеп Луцький. Але є одне але... Зараз, вони, пішли з продуктовими подачками до нашого молодого покоління, до студентства.

Безперечно, молодь з малозабеспечених сімей, студентів-сиріт потрібно підтримувати. Це не обговорюється. От тільки робити це потрібно системно, щоденно, на державному рівні, а не принижуючи їх жалюгідними продпайками напередодні виборів, користуючись подвійними стандартами. Однією рукою у них красти, а іншою роздавати дешеві пайки.

Виникає питання: невже ці горе-політикани, справді гадають, що прогресивну, освічену українську молодь можна заохотити такими банальними "заманухами"?

Я переконаний - НІ!

Це ганебне явище принижує честь та гідність будь-якого громадянина. Що вже казати про тих, кому через кілька років ставати до розбудови та розвитку нашої країни. Вони ж не дурні, все розуміють!

Адже саме Табачник і Ко є відповідальними за той безлад і свавілля в українській освіті, що панує протягом останніх років. Саме вони є носіями ідеї знищення української мови, української держави та експансії "русского мира" на нашу територію.

Нещодавно вони вкрали студентські стипендії, на 100 000 000 грн!!!! Звичайно, тепер, мабуть, є за що роздавати гречку й цукор. Вони нахабно беруть мзду та підвищують платню за проживання у гуртожитках. І дарма, що від смороду, сміття, клопів, та перенаселення людьми там нікуди сховатися. Вони не можуть забезпечити робочими місцями навіть п,яту частину випускників вишів і т.д... Зате, вони перетворили деякі навчальні заклади столиці, зокрема Національний авіаційний університет, в якому Луцький ( за нашою інформацією) досі рахується проректором!!! у свої особисті, приватні "анклави"! Де шантажем, залякуваннями і підкупами намагаються "нагнути" як викладачів так і студентство.

Ця "освітня мафія", на чолі з Табачником, фактично, нищить майбутнє України. Вони намагаються зруйнувати національну ментальність, наступаючи на честь та гідність молодої еліти країни. Сором.

А тепер, вони хочуть змусити інтелектуальну молодь "голоснуть" за ПР? Тобто, вони хочуть, щоб молодь віддала голос проти себе? Але ж це нонсенс. Не думаю, що знайдуться дурні, вибачте.

Втім, я переконаний, що їм ніколи не вдасться зламати вільний дух і прагнення свободи українського студентства. Бо вірю в їхню мудрість та патріотизм.

Додам, що від Об.єднаної опозиції у 222-му виборчому окрузі балотується Дмитро Андрієвський, що є єдиним реальним опонентом регіонала Луцького..

Вибір за киянами.

ГО "Новий Київ" буде уважно відслідковувати перебіг виборчої кампанії в усіх районах столиці і оперативно реагуватиме на будь-які порушення норм чинного законодавства представниками влади та їх сателітами. Ми не дамо їм можливості  горе-кандидати спотворити результати волевиявлення киян.

P.S. Дорогі студенти! Об'єднана опозиція "Батьківщина" робитиме все можливе щоб кожному студенту стипендія була повернута до останньої копійки. Ми будемо слідкувати за кожним кроком влади спрямованим проти інтересів молоді.

Звертаємось до всіх студентів України — у разі недоотримання стипендії повідомте нас на телефон "гарячої лінії": 0-800-50-40-40.

А завтра, 24 серпня, о 10.15 чекаємо усіх патріотів на Михайлівській площі столиці. Об,єднана опозиція "Батьківщина" та ВО "Свобода" проведуть пішу ходу та мітинг приcвячений Дню Незалежності України.

Слава Україні!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі