неділя, 22 вересня 2013 10:00
Юлія Ліпіч
Юлія Ліпіч
Юлія Ліпіч

Гострі відчуття

Моя давня подруга, як вона висловилася, завела коханця. Не зовсім молодого, але перспективного. На заваді не стало й те, що одружений і не планує розлучатися. Мовляв, вона також не хоче кидати чоловіка. Бо ж його наче більше любить, ніж коханця.

Питаю, навіщо воно їй здалося. Марнувати час і знати, що нічого з того не вийде.

– Тобі не зрозуміти. Ти живеш у замкненому колі: робота, хата, дитина. На другий день знову те ж саме. А тут відчуття, гострі відчуття. Таємні побачення, романтичні зустрічі, ух!

Раптом зустріла молодого лейтенанта

Я її не переконала. Видно, у неї це генетичне, подумалося тоді. Її тітка була дружиною полковника, не працювала. Виховували доньку-відмінницю. У них лише, як то кажуть, пташиного молока не було. Вона раптом зустріла молодого лейтенанта. Каже, голову їй закрутив. Розлучилася з чоловіком, розписалася з молодим. Народила сина, а дитинка – з церебральним паралічем. Лейтенант не хотів марнувати життя на старшу дружину й дитину-каліку. Перший чоловік не зумів пробачити, а донька – зрозуміти. От тоді в неї почалися гострі відчуття.

Подруга зараз також переживає не найкращі часи. Чоловік якимось дивом дізнався про коханця. Не сварився. Вирішив, що це гарна нагода розповісти дружині про свою коханку. А тітка у її коханцеві впізнала свого другого чоловіка-лейтенанта. Та найгірше те, що подруга, здається, вагітна.

Зараз ви читаєте новину «Гострі відчуття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі