понеділок, 10 травня 2021 10:34

Зв'язався із секс-торгівцем дітьми – ЗМІ назвали ймовірну причину розлучення Ґейтсів

Зв'язався із секс-торгівцем дітьми – ЗМІ назвали ймовірну причину розлучення Ґейтсів
Мелінда і Білл Ґейтси прожили у шлюбі 27 років. ФОТО: Getty Images

Мелінда Ґейтс почала готуватися до розлучення із Біллом Ґейтсом біля двох років тому через секс-скандал.

Жінка була стурбована контактами чоловіка з банкіром Джеффрі Епштейном, якого звинувачували в торгівлі неповнолітніми в сексуальних цілях, пише газета Wall Street Journal.

Мелінда Ґейтс зверталася до кількох юридичних фірм і обговорювала питання розлучення з адвокатами, адже не хотіла бути замішаною в скандалі з Епштейном, повідомляє видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мелінда Ґейтс заховалася на острові, щоб відійти від новини про розлучення

Мільярдер Джеффрі Епштейн був затриманий у липні позаторік в аеропорту Нью-Джерсі. Його звинуватили в секс-торгівлі неповнолітніми дівчатами. Арештували. У серпні 2019-го він помер у камері в Нью-Йорку не дочекавшись суду. Своєї провини він так і не визнав.

Ґейтси оголосили про розлучення після 27 років подружнього життя. Водночас вони продовжать разом надалі працювати у своєму благодійному фонді. Причини розлученні ні Мелінда, ні Білл – не називають. Ґейтси мають трьох спільних дітей. Статки Білла сягають понад $130 млрд. Він входить до четвірки найбагатших людей світу.

Зараз ви читаєте новину «Зв'язався із секс-торгівцем дітьми – ЗМІ назвали ймовірну причину розлучення Ґейтсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі