четвер, 03 жовтня 2019 14:38

Звільни Москву від темних сил: створили гру про шамана та Путіна

Звільни Москву від темних сил: створили гру про шамана та Путіна
Створили гру про якутського шамана Олександра Габишева. Фото: 24.com

У мережі з'явилася гра про якутського шамана Олександра Габишева, який ішов "виганяти" із Москви Володимира Путіна. При цьому потрібно за допомогою магії боротися із загонами гвардійців і темними силами.

"Допоможи якутському шаману дійти до світового зла. Знешкодь більші за чисельністю загони ОМОНу. Проведи обряд і очисти величезну територію від темних сил. Засновано на реальних подіях!" - сказано в описі гри. Вона доступна для скачування в Google play.

Авторами стала команда челябінських розробників Ogont. Гра уже посіла 7-е місце серед тих, що набирають популярність. Її завантажили понад 1 тис. користувачів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії надумали заборонити Minecraft

"Зацікавилися історією шамана, бо вона була дійсно гучною та висвітлювалася багатьма ЗМІ. Ми вирішили зробити гру, яка б наочно показувала труднощі на шляху шамана", - розповідають автори.

Навесні 2019-го якутський шаман Олександр Габишев вирушив пішки до Москви, щоб "вигнати" Володимира Путіна. Згодом до чоловіка приєдналася група прихильників. Проте вночі 19 вересня шамана затримали поліцейські на кордоні Іркутської області та Бурятії. Проти нього порушили кримінальну справу про публічні заклики до екстремізму. Габишева перевезли до Якутська та відпустили під підписку про невиїзд після обстеження в психдиспансері.

Зараз ви читаєте новину «Звільни Москву від темних сил: створили гру про шамана та Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі