четвер, 26 серпня 2021 14:43

Жінку кинули за ґрати - плювала на продукти з криком, що в неї Covid

Жінку кинули за ґрати - плювала на продукти з криком, що в неї Covid
Сірко потрапила до в'язниці на два роки за розіграш / Департамент поліції Ганновера

Жінка в США потрапила до в'язниці після жарту, у якому кашляла, плюнула на їжу в супермаркеті й водночас кричала, що в неї Covid-19. Інцидент стався в червні 2020 року, коли ніхто не знав, чи може вірус поширюватися потраплянням на предмети.

37-річна Марґарет Енн Сірко, яку вважали можливою суперросповсюджувачкою коронавірусу, визнала себе винною у злочині. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одна з найбільших авіакомпаній штрафуватиме нещеплених працівників

У вівторок, 24 серпня, Сірко засудили до дворічного тюремного терміну з восьмирічним випробувальним терміном після цього.

Після інциденту в супермаркеті в містечку Ганновер власнику магазину довелося викинути продукції на $35 тис. У Facebook співвласник супермаркету Джо Фасула написав, що шкодує через те, що довелося викинути стільки їжі.

"Завжди прикро, коли їжа марнується. Але в наш час, коли багато людей турбуються про безпеку харчів, це спричиняє ще більше занепокоєння", - написав Фасула.

Адвокат Сірко заявив, що на час інциденту в неї був негативний результат тесту на Covid-19, але вона була в стані алкогольного сп'яніння. І додав, що в неї проблеми із психічним здоров'ям і алкоголем.

"Це не виправдання, а пояснення", - сказав адвокат.

Жінка перепросила в суді за вчинок. Однак суд не пробачив і зобов'язав також виплатити $30 тис. відшкодування збитку магазину. Ще їй наказали обстежити психічне здоров'я лікуватися від алкоголізму.

З початку вакцинального кампанії в Україні найбільше щеплень зробили вакциною Pfizer. Загалом за час пандемії одну дозу отримали майже 5,2 млн українців. Дві дози - 3,3 млн людей.

Зараз ви читаєте новину «Жінку кинули за ґрати - плювала на продукти з криком, що в неї Covid». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі