пʼятниця, 29 січня 2021 12:37

Жінка вбила хлопця, щоб вийти за свого батька

Жінка вбила хлопця, щоб вийти за свого батька
Аманда Макклюр / Daily Stаr

Жінка вийшла заміж за свого батька, провела з ним шлюбну ніч, а перед цим з батьком і сестрою вбила та розчленувала тіло свого колишнього хлопця.

31-річна Аманда Макклюр займалася сексом зі своїм батьком 56-річним Ларрі та вийшла за нього заміж 11 березня 2019 року. Кількома тижнями раніше вони вбили її колишнього партнера 38-річного Томаса МакГуайра. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серійний вбивця з роздвоєнням особистості просив його впіймати

Аманда вбила колишнього хлопця з допомогою сестри Анни-Марі Чоудхарі та батька Ларрі Макклюра в День святого Валентина 2019-го. На суді сестра Аманди розповіла, що їй сказали поводити себе, неначе щасливий свідок на весіллі пари.

На суді Чоудхарі розповіла, що пара викопала тіло та розчленувала його в першу шлюбну ніч. Ларрі хотів перепоховати тіло у 2 різних місцях, бо мав намір продати будинок.

Трійця вбила Джона МакГуайра, вдаривши по голові пляшкою з-під вина, потім ввела йому метамфетамін і задушила пластиковим пакетом. Поховавши тіло в неглибокій могилі, Макклюри викопали тіло і калічили його, протикаючи дерев'яними кілками.

Ларрі засуджений до довічного ув'язнення. Під час суду він сказав, що його дочка Аманда була главою змови, а також, що це вона задушила жертву чорним мішком для сміття. Аманда та Чоудхарі отримали по 40 років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «Жінка вбила хлопця, щоб вийти за свого батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі