вівторок, 31 липня 2018 18:52

Жінка подзвонила в поліцію, щоб поскаржитись на гриби в піці

Жінка подзвонила в поліцію, щоб поскаржитись на гриби в піці
Поліція графства Ессекс просить людей бути людянішими до тих, хто справді потребує екстренної допомоги. Фото: metro.co.uk

Невідома жінка набрала екстренну службу, щоб поскаржитися на піцу з грибами.

Поліція графства Ессекс опублікувала записи телефонних дзвінків людей, які скаржилися на речі, що ніяк не стосуються екстренних ситуацій чи загрозі життю. Таким чином провели кампанію "Більше часу на боротьбу зі злочинністю", повідомляє Metro.co.uk.

Кампанія направлена на роз'яснення ситуацій та питань в яких поліція не компетентна. Так одна жінка скаржилася на сервіс доставки їжі.

"Мене, в принципі, щойно обікрала чортова доставка їжі додому, можете в це повірити?", - говорить вона оператору.

"Я замовляла 18 номер, чорт, а вона сказала: "ні, ви замовляли номер 8". У мене алергія на гриби, я не могла замовити піцу з ними. Тому, я сиджу тут з цією довбаною піцою, яку не можу їсти", - емоційно сказала жінка і додала, що менеджер магазину відмовилася допомогти їй.

Оператор екстренної служби запитує яким чином до цього відноситься поліція. Та відповіла, що не знає, просто хоче повернути свої гроші.

Один чоловік набрав 999, щоб сповістити про бика у полі. Ще одна жінка - поскаржитися на поліцейський вертоліт, що пролітав над її домом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шторм накрив намет туристів із дитиною

В Італії отруїли пса, який рятував людей після землетрусу в Аматричі в 2016 році. Активісти закликали посилити покарання за жорстоке поводження з тваринами.

Німецьку вівчарку Каос в Італії прозвали собакою-героєм. У серпні 2016-го він знайшов під руїнами людей, які вижили після землетрусу.

Зараз ви читаєте новину «Жінка подзвонила в поліцію, щоб поскаржитись на гриби в піці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі