четвер, 30 травня 2019 12:23

Заарештована в Грузії українка оголосила голодування

Заарештована в Грузії українка оголосила голодування
Заарештована в Грузії українка оголосила голодування. Фото: magnolia-tv.com

Чоловік затриманої Юлії Сусляк стверджує, що дружину утримують у нестерпних умовах.

Заарештована у Грузії українка Юлія Сусляк, яку звинувачують у продажу власних дітей, скаржиться на нестерпні умови утримання. Про це каже чоловік Юлії бізнесмен Юрій Сусляк, повідомляє ТСН.

Бізнесмен записав звернення, у якому розповів, що до українки підселили психічно хвору жінку. Сусідка Юлії намагалась вчинити самогубство, через що з камери винесли всі речі, включно з постільною білизною. Через такі нестерпні умови і постійний страх Юлія Сусляк вирішила оголосити голодування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українку судитимуть за спробу продати 10 дітей

"Моїй дружині існує загроза життю та здоров'ю в місці, де вона утримується. До неї підселили жінку з психічними розладами, яка проявляє агресію. Вона перебуває під вартою через те, що побила свого чоловіка. Приймає ліки і періодично в неї бувають приступи агресії. У суботу була спроба самогубства – розбила умивальник та порізала руки. На сьогодні в Юлі забрали все, що в неї було, – гребінець, косметику, всі речі, постільну білизну. Вона спить на голому матраці та перебуває в постійному страху. Адміністрація на прохання відселити її або цю жінку жодним чином не реагує", - розповів Сусляк.

У Грузії правоохоронці затримали українку, яку підозрюють у торгівлі дітьми. Жінка прибула в Грузію 8 квітня з 10 малюками, що за документами були її рідними.

Зараз ви читаєте новину «Заарештована в Грузії українка оголосила голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі