четвер, 21 січня 2021 13:21

За фото вечірки в Facebook бар позбувся ліцензії

За фото вечірки в Facebook бар позбувся ліцензії
Фото в facebook, за яке бар позбавили ліцензії / Mirror

Приморський готель позбавили ліцензії на алкоголь в барі після того, як в соцмережі опублікували фото, на якому група людей розпиває пиво, і є підпис: "Яка ізоляція?".

На фото, опублікованих у Facebook, видно, як чоловіки за столом, на якому багато порожніх кухлів з-під пива, порушують карантин. Про це пише Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотні британців втекли з-під карантину у Швейцарії

Поліція зробила наліт на готель Grosvenor House в британському місті Скегнесс і вилучила камери відеоспостереження, які показали власника Рассела Спаркса за стійкою бару. На відео видно, як він розносить алкоголь клієнтам 13-14 листопада 2020-го, приблизно за 2 тижні після початку карантину, коли були закриті всі паби країни. Крім 15 чоловіків у барі, деякі курять всередині, що заборонено з 2007 року.

Поліція провела розслідування після того, як побачила у Facebook фото групи чоловіків, які п'ють і позують для фотографій.

"Я подумав, що після 29 років роботи в поліції не залишилося нічого, що могло б мене шокувати, але те, як працює цей заклад, жахливо. У період суворого карантину господар бару наливав відвідувачам пінту за пінтою. Очевидно, цей бар в готелі має бути закритий. Людям не можна дозволяти пити алкоголь всередині під час карантину. Не менше хвилює відсутність соціального дистанціювання", - сказав менеджер із ліцензування алкоголю в місцевій поліції, сержант Кім Ендербі.

Спаркс визнав, що відкриття бару було помилкою. Бар позбавили ліцензії на алкоголь. У готелю є 21 день, щоб оскаржити рішення.

Зараз ви читаєте новину «За фото вечірки в Facebook бар позбувся ліцензії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі