пʼятниця, 28 вересня 2018 07:21

Встановили третього підозрюваного в отруєнні Скрипалів

Встановили третього підозрюваного в отруєнні Скрипалів
Британська поліція встановила особу третього підозрюваного в причетності до отруєння родини Скрипалів. Фото - Zik

Британська поліція встановила особу третього підозрюваного в причетності до отруєння колишнього співробітника ГРУ РФ Сергія Скрипаля і його дочки в Солсбері.

Його ім'я вже відомо, але його поки не розголошують. Поліція припускає, що саме він допоміг "Петрову" і "Боширову" спланувати атаку перед ввезенням нервово-паралітичної речовини "Новічок" на територію Британії, пише The Telegraph.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Навіть родина не знала, де він знаходиться" - ЗМІ з'ясували, ким насправді є підозрюваний в отруєнні Скрипалів

"Третій підозрюваний є співробітником або місцевим агентом російської військової розвідки. Поліції відомо його ім'я, але воно поки не розголошується Агент. ГРУ відвідав Солсбері для підготовки плану атаки перед тим, як двоє його колег привезли в країну отруйну речовину ", - зазнпчено в повідомленні.

"Олександр Петров" і "Руслан Боширов", яких Британія підозрює в отруєнні Скрипалів, дійсно є співробітниками російських спецслужб. Руслан Боширов - насправді полковник ГРУ Анатолій Чепіга. Він - високопоставлений співробітник російської розвідки, удостоєний найвищої державної нагороди Росії, Герой Російської Федерації, Справжнє ім'я Петрова ще встановлюють.

Зараз ви читаєте новину «Встановили третього підозрюваного в отруєнні Скрипалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі