середа, 17 листопада 2021 06:47

Визначили п'ять країн, де найбільше лютує Covid-19

Станом на ранок 17 листопада у світі зафіксували понад 252 млн випадків зараження коронавірусом. Найбільше хворих за весь час пандемії виявили у США (48,1 млн), Індії (34,4 млн) та Бразилії (21,9 млн).

Упродовж доби 15 листопада діагностували понад 498 тис. нових Covid-випадків, свідчать дані Worldometers. Найбільше нових хворих виявили у США, Німеччині та Великій Британії.

У США зафіксували понад 87 тис. нових інфікованих за добу, у Німеччині - майже 40 тис., а у Великій Британії - понад 37 тис. Далі за кількістю хворих у рейтингу перебувають Росія і Туреччина. Україна – на дев'ятому місці в світі.

За добовою смертністю від коронавірусу в Європі лідирують РФ, Україна та Румунія. У світі за цим показником лідирує США.

Автор: worldometers.info
  Україна - друга в Європі за добовою Covid-смертністю
Україна - друга в Європі за добовою Covid-смертністю

У світі нараховують понад 19 млн активних випадків захворювання. Вилікувались від недуги понад 230,6 млн осіб. З початку пандемії підтвердили понад 5,1 млн смертей від Covid-19.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сovid-19 став пандемією для бідних країн - ВООЗ

Міністерство охорони здоров'я затвердило протипоказання до вакцинації Covid-19. Тяжка алергічна реакція на першу дозу є довічним приводом не прищеплюватися. А людям із ознаками гострої респіраторної інфекції слід відкласти вакцинацію на два тижні.

Зараз ви читаєте новину «Визначили п'ять країн, де найбільше лютує Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі