четвер, 20 квітня 2023 07:20

Спецтема: Війна Росії проти України

"Візит" Путіна в Україну є індикатором настроїв Кремля – Білий дім

"Візит" Путіна в Україну є індикатором настроїв Кремля – Білий дім
Російський диктатор Володимир Путін днями відвідав Херсонську та Луганську області, які частково окуповані його армією. Фото: facebook.com/MIDRussia

Президент Росії Володимир Путін нібито приїжджав на окуповані території України, бо розуміє поганий стан справ своєї армії.

"Візит" Путіна є індикатором, що в Кремлі знають: для Росії все йде "не дуже добре". Про це повідомила речниця Білого дому Карін Жан-П'єр на брифінгу 19 квітня, передає Gazeta.ua.

Вона наголосила, що диктатор безпосередньо чітко це усвідомлює.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Херсонщині був двійник Путіна - Данілов

"Можливо, він намагається якось згуртувати російське населення, бо знає, що його армія погано справляється", – сказала Жан-П'єр.

Вона підкреслила, що росіяни не мають жодних законних підстав, щоб претендувати на контроль над українськими територіями, а тому Сполучені Штати Америки продовжать підтримувати Україну.

18 квітня російські ЗМІ поширили повідомлення про "візити" Володимира Путіна на окуповані території України 17 квітня та його зустрічі з командуванням окупаційних військ.

На відео Путіна показували у підвальних приміщеннях, біля вертольота та на відкритій місцевості, за якою складно зрозуміти, де саме перебував диктатор насправді.

Пізніше стало відомо, що приїхати у захопленій райони Херсонської та Луганської області президент РФ міг нібито ще минулого тижня. І це спробували приховати у Кремлі.

Зараз ви читаєте новину «"Візит" Путіна в Україну є індикатором настроїв Кремля – Білий дім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі