середа, 26 травня 2021 12:16

"Він має зд*хнути" - на росТБ закликали до розправи над Протасевичем

Російський пропагандист Костянтин Придибайло публічно закликав до фізичної розправи над білоруським опозиційним журналістом Романом Протасевичем і його соратниками.

"Я був би радий отруєнню хлопця", - висловився Придибайло в ефірі головного рупора Кремля Володимира Соловйова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Протасевича не пускають адвоката. Родичі хвилюються за його життя

"Була б моя воля - я кривавіший тиран за Лукашенка, гадаю. Я навіть знаю, де вони живуть у Вільнюсі й Варшаві. Я знаю їхні улюблені ресторани. Була б моя воля, я б їм уже там отрути підсипав у цих ресторанах", - висловився Придибайло.

Крім того, у своєму Telegram він додав, що Протасевич "має зд*хнути".

Автор: t.me/pridybaylo
  Пропагандист Костянтин Придибайло закликає до розправи над Протасевичем
Пропагандист Костянтин Придибайло закликає до розправи над Протасевичем

"Нічого особливого, просто кореспондент російського державного телеканалу RT у Мінську Костянтин Придибайло закликає вбивати білоруських опозиціонерів. Це все, що потрібно знати про державу РФ і про її ЗМІ. Тобто росіяни платять із бюджету зарплату людині, яка відкрито закликає до тероризму й політичних убивств на трансляції у Володимира Соловйова", - обурився український журналіст, член ТКГ Денис Казанський.

23 травня в аеропорту "Мінськ" екстрено приземлився літак компанії Ryanair, що прямував за маршрутом Афіни - Вільнюс. Причиною екстреної посадки став сигнал про замінування. Літак перевірили, вибухівку не знайшли, а всіх пасажирів відправили на повторний огляд.

Після посадки влада країни затримала засновника опозиційного Telegram-каналу NEXTA Романа Протасевича, який перебував на борту літака.

Зараз ви читаєте новину «"Він має зд*хнути" - на росТБ закликали до розправи над Протасевичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі