середа, 04 листопада 2020 12:12

У Вашингтоні почалися протести після виборів: є затримані

У Вашингтоні почалися протести після виборів: є затримані
У Вашингтоні правоохоронці затримали трьох демонстрантів під час акцій протесту після виборів. Фото: twitter.com/SegravesNBC4

У Вашингтоні почалися акції протесту після виборів президента США. Правоохоронці затримали 3 демонстрантів. Про це повідомляє NBC Washington.

Демонстранти почали збиратися поблизу Білого дому після завершення голосування. В ніч з 3 на 4 листопада протести були мирними, однак сталося 2 невеликих зіткнення. В результаті поліція затримала 3 учасників конфлікту.

Також одна група протестуючих в шоломах і протигазах з чорними парасольками влаштувала марш близько 23:00 за місцевим часом.

Багато протестувальників прийшли з плакатами проти нинішнього президента США Дональда Трампа. На них було написано - "Трамп весь час бреше" і "Приберіть Трампа". Також демонстранти виступали з підтримкою Джо Байдена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори в США встановили 3 рекорди - ексміністр

Жителі американських штатів Аляска і Гаваї останніми закінчили голосувати на виборах президента США, після чого виборчі дільниці закрилися по всій країні. Голосування там завершилося о 7:00 за київським часом.

За попередніми результатами підрахунку голосів, Джо Байден йде у відрив від чинного президента Дональда Трампа.

Зараз ви читаєте новину «У Вашингтоні почалися протести після виборів: є затримані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі