середа, 27 грудня 2017 18:37

У супермаркеті Санкт-Петербурга стався вибух. Є постраждалі

У супермаркеті Санкт-Петербурга стався вибух. Є постраждалі
На перехресті біля супермаркету "Перекресток" з'їхалися машини "швидкої" та пожежної служби. Фото із соцмереж

У супермаркеті "Перекресток" у Санкт-Петербурзі стався вибух. Є постраждалі.

Про це повідомляє "Медуза".

Здетонував саморобний вибуховий пристрій. Потужність - 200 грам в тротиловому еквіваленті. Був начинений дрібними вражаючими елементами, повідомляє Интерфакс з посиланням на слідчій комітет.

Після вибуху на підлозі знайшли деталі кулькових підшипників. Правоохоронці порушили справу за статтею "Замах на вбивство двох і більше осіб".

В результаті вибуху постраждало щонайменше 10 чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окупованому Луганську стався вибух: є жертви

Очевидці повідомили, що після вибуху не було полум'я - лише дим. Від вибуху всередині будівлі порозбивалися внутрішні вікна, вишибло двері і упала стеля. Приміщення було задимлене. Люди кричали.

Очевидці на вулиці розповідають, що почули гучний хлопок, схожий на вибух салюта.

Опублікували список постраждалих - 5 чоловіків та 3 жінок віком 34-63 роки. Один із чоловіків отримав осколкове поранення живота. Особи решти 2 постраждалих встановлюються. 9 із постраждалих госпіталізовано. Один після огляду медиків від лягати в лікарню відмовився.

Вибухівку в камеру схову поклав невідомий чоловік, стверджують очевидці.

В районі події частково обмежений рух громадського та приватного транспорту.

В приміщенні працюють поліціянти, вибухотехніки та представники ФСБ

Новина оновлюється

27 грудня в Москві колишній директор фабрики "Меньшевик" Ілля Авер'янов зі стріляниною захопив заручників. Є поранені та один убитий. Авер'янов стверджує - намагається відстояти підприємство. Вважає його своїм. За останніми даними, спецпризначенці обшукали приміщення фабрики, але не виявили там Авер'янова. Підтвердилося, що чоловік поранив як мінімум 3 чоловік. 2 співробітників фабрики поліція вивела після початку штурму.

Зараз ви читаєте новину «У супермаркеті Санкт-Петербурга стався вибух. Є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі