четвер, 31 січня 2019 20:44

У Росії померла відома радянська актриса

У Росії померла відома радянська актриса
У Росії на 87 році життя померла радянська актриса Валентина Березуцька. Фото: Likeness

У Москві 31 січня на 87 році життя померла радянська і російська актриса театру і кіно Валентина Березуцька.

Попередня причина смерті – серцева недостатність, про це повідомляє російський "П'ятий канал".

Березуцька була вдома зі своєю доглядальницею, коли їй стало важко дихати. По приїзду медиків актриса вже була в комі. Лікарі дві години боролися за життя Березуцької однак врятувати її не вдалося. Як зазначається, останнім часом актриса часто скаржилася на болі в серці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла редакторка Vogue

За життя актриса знялася в понад 200 картинах, серед них: "Летять журавлі", "Людина народилася", "Іван Бровкін на цілині" і "Балада про солдата", "Операція "И" та інші пригоди Шурика".

Валентина Федорівна Березуцкая народилася 28 липня 1932 року в селі Спаське Медвенского району Курської області. У 1955 році закінчила акторський факультет ВДІКу (майстерня Бориса Бібікова і Ольги Пижової). Вона була однією з улюблених на курсі - темпераментна, з миттєвою реакцією.

Актриса близько 40 років прослужила в штаті "Мосфільму". На її рахунку понад 200 ролей у кіно. Валентину Березуцьку часто називають "королевою епізодів".

Зараз ви читаєте новину «У Росії померла відома радянська актриса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі