понеділок, 10 липня 2017 09:20

У Росії планують ввести публічне зречення від українського громадянства

У Росії планують ввести публічне зречення від українського громадянства
Глава комітету із законодавства Держдуми РФ Павло Крашенінніков у коментарі "Комерсанту" заявив, що "Україна просто перестала видавати" довідку про вихід з громадянства. Фото: 112

У Держдумі РФ розглянуть законопроект про позбавлення громадянства засуджених за тероризм, який доповнять нормою, за якою українці публічно зможуть відмовитися від громадянства заради прийняття російського.

Про це пише видання "Коммерсант".

Необхідність поправок, за даними голови думського комітету із законодавства Павла Крашенинникова, зумовлена тим, що охочі отримати російський паспорт жителі України часто не можуть отримати довідку про вихід із громадянства цієї країни.

Для таких громадян автори поправок пропонують ввести процедуру "публічного зречення від громадянства України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марш за правосуддя: сотні тисяч людей мітингували проти Ердогана

Держдума РФ має розглянути законопроект у другому читанні 12 липня.

Глава комітету із законодавства Держдуми РФ Павло Крашенинников у коментарі "Коммерсанту" заявив, що "Україна просто перестала видавати довідку про вихід з громадянства".

США не довіряють і не довірятимуть РФ у питаннях кібербезпеки. Про це в коментарі телеканалу CNN заявила постійний представник США в ООН Ніккі Ґейлі.

Зараз ви читаєте новину «У Росії планують ввести публічне зречення від українського громадянства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі