субота, 24 лютого 2018 03:19

У Польщі українці з грузинами закидали камінням поліцейських

У Польщі українці з грузинами закидали камінням поліцейських
У Польщі українцям загрожує 10 років в'язниці за напад на поліцейських. Фото: transinfonews.by

У п'ятницю, 23 лютого, в польському місті Згеж група українців і грузин напала на поліцейських в штатському. Щоб втихомирити порушників поліцейські відкрили вогонь.

За інформацією правоохоронців, патруль кримінальної поліції зробив зауваження групі чоловіків, які агресивно поводилися і пили алкоголь, повідомляє місцеве видання Dziennik Łódzki.

Поліцейські намагалися перевірити їх документи і заспокоїти. Однак іноземці у відповідь почали кидати в поліцейських каміння і тротуарну плитку. Один поліцейський отримав поранення голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі працедавець викинув паралізовану інсультом українку на вулицю

Працівники поліції зробили попереджувальні постріли, після чого вистрілили в бік нападників. В результаті 5 чоловіків отримали поранення ніг, 4 з них госпіталізували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі стали питати українців про Бандеру

В результаті були затримані 13 іноземців - громадяни Грузії та України. Їм інкримінується поранення працівника поліції, за що загрожує до 10 років ув'язнення.

У Варшаві невідомий вчинив напад на двох українців через їхню національність. Нападник вживав ненормативну лексику, вимагав від українців їхати з Польщі, а також накинувся на них в автобусі.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі українці з грузинами закидали камінням поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі