вівторок, 03 травня 2022 07:47

У Підмосков'ї спалахнула масштабна пожежа на складі: з'явилися відео

У Підмосков'ї спалахнула масштабна пожежа на складі: з'явилися відео
Пожежа спалахнула на території комплексу складів, де зберігалася друкована продукція. Фото: t.me/podmoskovie

У ніч на 3 травня в російському Підмосков'ї в окрузі Богородське спалахнула масштабна пожежа на території комплексу складів, де зберігалася друкована продукція.

Площа пожежі становила майже 34 тис. кв. м, повідомили у Telegram Mash.

Пожежа виникла близько півночі в ангарі на складі видавництва "Просвещение" на території виробничо-складського комплексу "Атлант Парк" на Кудинівському шосе в Богородському.

Полум'я швидко поширювалося й незабаром охопило все приміщення. Сталося часткове обвалення комплексу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін може офіційно оголосити війну Україні вже 9 травня - ЗМІ

Для ліквідації загоряння залучили майже100 пожежників, 33 одиниці техніки. Підготували пожежний потяг. Пожежі присвоїли підвищений ранг складності.

Зазначається, що пожежу вдалося локалізувати. У районі події через сильне задимлення фахівці роблять дослідження повітря.

Чи є постраждалі, поки що невідомо. Як і причина пожежі.

Росія запровадила режим терористичної небезпеки в чотирьох прикордонних з Україною областях - Брянській, Бєлгородській, Курській та Воронезькій.

12 квітня стало відомо, що російські спецслужби планують серію терактів із мінуванням і підривом житлових будинків, лікарень та шкіл у російських населених пунктах. А також завдання ракетно-бомбових ударів по місту Бєлгород чи одному з міст Криму. Мета Кремля - нагнітання антиукраїнської істерії.

Згодом у низці російських міст почали спалахувати масштабні пожежі та лунати вибухи.

Зараз ви читаєте новину «У Підмосков'ї спалахнула масштабна пожежа на складі: з'явилися відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі