вівторок, 06 грудня 2022 20:27

Спецтема: Війна Росії проти України

В Міноборони висловилися про падіння ракети в Молдові

В Міноборони висловилися про падіння ракети в Молдові
Україна чекає результатів розслідування падіння ракети на Молдову. Фото: МВС Молдови

Україна чекає на результати розслідування падіння ракети на території Молдови.

Його проводять молдавські правоохоронці. Поки є кілька версій, сказав міністр оборони Олексій Резніков в ефірі телемарафону.

"Я не хочу на випередження говорити. Нам нема чого приховувати, у нас повна самооборона, ми теж застосовуємо ракети, щоб збивати повітряні цілі. Тому все може бути. Ми поділимося нашими висновками з молдавськими колегами. Головне, що ніхто не має претензій до нас", – заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Молдові порушили кримінальну справу після падіння ракети

Прем'єр-міністерка Молдови Наталія Гаврилиця сьогодні повідомила, що фрагменти ракети були розгінним блоком. Вони не містили вибухових речовин.

Під час російської ракетної атаки на Україну 5 грудня в Молдові впала ракета.

За даними місцевого міністерства внутрішніх справ, ракета впала біля міста Бричани. Вибухонебезпечний предмет виявив патруль прикордонної поліції.

Міністерство внутрішніх справ Молдови повідомило, що посилили контроль у прикордонних ділянках на півночі країни у зв'язку з російськими ударами по Україні. Ракету виявили на території саду.

Місто Бричани розташовано на кордоні з Чернівецькою областю.

Зараз ви читаєте новину «В Міноборони висловилися про падіння ракети в Молдові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі