понеділок, 20 вересня 2021 04:58

В Ізраїлі учні зможуть повернутись до навчання лише з негативним тестом на Covid-19

В Ізраїлі учні зможуть повернутись до навчання лише з негативним тестом на Covid-19
Повернення дітей до шкіл заплановано на 30 вересня. Фото: Pixabay

Ізраїльські школярі зможуть повернутись до навчання після канікул лише з негативним результатом тесту на коронавірус – набори для експрес-тестування батькам видадуть в школах.

Про це пише Times of Israel. Вказується, що влада вимушена була схвалити цю норму через зростання кількості випадків захворювання після святкування Рош га-Шана. За даними Міністерства охорони здоров'я, 59% нових випадків зафіксовані у дітей шкільного віку.

Повернення дітей до шкіл заплановано на 30 вересня. Очікується, що нове правило буде запроваджене для дітей від дитячого садку до шостого класу. Перед початком навчального року батьків,чиї діти навчаються в молодшій школі попросили забрати із навчальних закладів набори для експрес-тестування, проте тоді робити тест було не обов'язково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найбільш ефективну вакцину проти Covid-19

Тепер же батьки повинні будуть використати відповідні набори та підписати заяву про те, що тест виявився негативним.

Цьогоріч діти в багатьох країнах світу почали масово заражатися маловідомим респіраторним вірусом RSV, до якого не виробили імунітет через карантинні обмеження.

Зараз ви читаєте новину «В Ізраїлі учні зможуть повернутись до навчання лише з негативним тестом на Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі