неділя, 13 березня 2022 17:02

Спецтема: Війна Росії проти України

У Білому домі відреагували на вбивство американського журналіста
4

Радник президента Сполучених Штатів Америки з національної безпеки Джейк Салліван назвав вбивство окупантами РФ американського журналіста в Ірпені шокуючим і жахливим.

Про це у неділю повідомила журналістка The New York Times Кеті Роджерс.

"У програмі "Обличчям до нації" Салліван називає вбивство американського журналіста в Україні російськими військами шокуючим і жахливим", – передала журналістка NYT слова радника Джо Байдена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбитий американський журналіст не мав акредитації — NYT

Фото: twitter.com/katierogers

У Білому домі уважно відстежуватимуть розвиток подій і реагуватимуть відповідним чином, заявив Салліван.

В Ірпені 13 березня російські окупанти розстріляли колишнього кореспондента The New York Times Брента Рено. Ще одного пораненого американського журналіста привезли у лікарню "Охматдит". Вони знімали біженців з Ірпеня, біля КПП по них почали стріляти.

Американське видання New York Times заявило, що загиблий в Ірпені журналіст вже не є їхнім співробітником. Він працював на видання у 2015 році. Інформація про те, що він був співробітником NYT, пов'язана з тим, що у нього знайшли посвідчення видання, яке йому видали багато років тому.

Зараз ви читаєте новину «У Білому домі відреагували на вбивство американського журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі