четвер, 22 березня 2018 16:55

"Вуличний боєць" Трамп і "божевільний" Байден розповіли про бажання побити один одного

"Вуличний боєць" Трамп і "божевільний" Байден розповіли про бажання побити один одного
Трамп і Байден розповіли про бажання надавати один одному копняків. Фото:1tv.ge

Президент США 71-річний Дональд Трамп та колишній віце-президент США 75-річний Джо Байден розповіли про бажання надавати один одному копняків.

У своїх різких висловлюваннях політики розповіли, як би побили один одного, якби були молодшими. Про це повідомляють американські ЗМІ.

Першим почав Джо Байден. Під час виступу в університеті Маямі він розповів, як покарав би Трампа за його неповагу до жінок.

"Хлопець, який в результаті стає нашим національним лідером, каже, що може торкнутися до жінки де завгодно, і їй це сподобається. А потім каже, що зробив помилку. Мене запитують, хотів би я подискутувати з ним, а я відповідаю, що не хотів би. Якби ми були в старшій школі, то я відвів би його в спортзал і вибив би з нього всю дурість", - заявив політик.

Йдеться про заяви Трампа американському телебаченню у прямому ефірі, що він схиляв до зради заміжніх жінок і любить хапати жінок за інтимні місця. Програма вийшла перед виборами 2016 року.

"Божевільний Джо Байден намагається вдавати з себе крутого хлопця. Насправді він слабкий, як психічно, так і фізично. І все ж він загрожує мені, вдруге, фізичним нападом. Він мене не знає, але він впав би у мене швидко і сильно, і весь час плакав би. Не погрожуй людям, Джо!" - написав Трамп у свому Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс з Трампом був - детектор брехні показав, що порноакторка казала правду

У CNN висміяли пост президента.

"Три великі речі, які ми дізналися про Трампа: 1. Поводитися по-президентськи — це не для нього. 2. Трамп вважає себе вуличним бійцем. 3. Трамп дуже, дуже пригнічений", - написав колумніст Кріс Кіліцца.

Пояснює, що президент перебуває під постійним тиском через позови жінок щодо домагання та справу втручання російських хакерів у вибори 2016-го.

Книжка "Russian Roulette: The Inside Story of Putin's War on America and the Election of Donald Trump" Майкла Ісікоффа та Девіда Корна вийшла у світ 13 березня. Вона підняла галас ще до своєї появи на полицях у США. Її називають лякаючою, бо змушує знову пережити події дворічної давнини. Тим не менш, вона містить одну пікантну подробицю – договір між Трампом та Кремлем був укладений у нічному клубі в Лас-Вегасі в оточенні стриптизерш.

Зараз ви читаєте новину «"Вуличний боєць" Трамп і "божевільний" Байден розповіли про бажання побити один одного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі