четвер, 03 грудня 2020 11:46

У японській мережі магазинів продаватимуть український смаколик

У японській мережі магазинів продаватимуть український смаколик
З 4 грудня AT "Mini Stop" продаватиме традиційну українську страву, котлету по-київськи. Фото: pixabay

З 4 грудня японська мережа цілодобових магазинів Mini Stop продаватиме українську котлету по-київськи.

Про це повідомили у пресрелізі мережі Mini Stop, передає Укрінформ.

"З 4 грудня AT Mini Stop продаватиме традиційну українську страву, котлету по-київськи, адаптовану для зручного куштування, у наших крамницях Mini Stop в Японії", — написали в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Країна дозволила їсти м'ясо з лабораторії

При купівлі українського смаколика японці зможуть прочитати на пакуванні наступне: "Це страва східноєвропейської країни України, столиця — Київ. Ця котлета — обсмажене куряче філе, у яке загорнуте вершкове масло".

Посол України в Японії Сергій Корсунський висловив подяку компанії за цю новину.

"Дякуємо Mini Stop за те, що ви створили можливість для японців скуштувати українську смакоту. Завдяки вам усім українська культура поширюється в Японії. Дякую!" — написав посол.

Загалом у японській мережі Mini Stop у жовтні налічувалося 1975 магазинів.

Опитавши відвідувачів зі всього світу, мережа швидкого харчування Mcdonald's оголосила, що змінює процес приготування бургерів. Про це повідомляє видання Forbes. Булки стануть м'якше та темніше, адже компанія почне пекти їх за трьома різними рецептами. Там більше не буде підсилювачів смаку: лише натуральні інгредієнти для поліпшення текстури та обсмажування.

Зараз ви читаєте новину «У японській мережі магазинів продаватимуть український смаколик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі