неділя, 04 серпня 2024 09:21

У штабі Гарріс заявили, що Трамп "втікає наляканий". Коли будуть дебати

У штабі Гарріс заявили, що Трамп "втікає наляканий". Коли будуть дебати
Камала Гарріс заявила, що планує взяти участь у дебатах 10 вересня на телеканалі ABC News. Фото: Facebook.com/KamalaHarris

Віцепрезидентка Сполучених Штатів Америки Камала Гарріс відмовилась брати участь у дебатах, які запропонував кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп.

Про це з посиланням на команду кандидатки від Демократичної партії повідомили Reuters.

Згідно з ідеєю Трампа, дебати мали б відбутися 4 вересня у Пенсильванії на близькому до республіканців каналі Fox News з аудиторією.

Гарріс, яка у п'ятницю отримала голоси делегатів, необхідні для висунення від Демократичної партії, заявила, що планує взяти участь у дебатах 10 вересня на телеканалі ABC News. Що було погоджено ще до того, коли президент США Джозеф Байден оголосив про вихід із виборчих перегонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарріс стала кандидаткою у президенти США: вона отримала необхідні голоси

Директор з комунікацій кампанії Гарріс Майкл Тайлер заявив, що Трамп "втікає наляканий" і що її штаб був готовий обговорити подальші дебати після заходу 10 вересня, на який "обидві кампанії вже погодилися".

У коментарі CBS News Тайлер заявив, що Трамп сподівається на те, що Fox News "врятує його" від дебатів, про які він вже домовився з ABC News.

"Йому потрібно припинити грати в ігри та з'явитися на дебати, які він уже зобов'язався провести 10 вересня. Віцепрезидентка так чи інакше буде там, щоб скористатися можливістю виступити перед національною аудиторією у праймтайм", - сказав він.

21 липня Джозеф Байден зняв свою кандидатуру з президентських виборів і запропонував висунути кандидаткою від Демократичної партії Камалу Гарріс. Вона погодилася.

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада, вони стануть 60-ми виборами президента. Виборці оберуть колегії виборщиків, які через 41 день, у грудні 2024 року мають обрати президента та віцепрезидента. Також відбудуться вибори до обох палат Конгресу: Палати представників і третини Сенату.

Зараз ви читаєте новину «У штабі Гарріс заявили, що Трамп "втікає наляканий". Коли будуть дебати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі