вівторок, 12 травня 2020 17:42

У Росії зґвалтованих дівчат звинуватили у порушенні карантину

У Росії зґвалтованих дівчат звинуватили у порушенні карантину
Жертви насилля звернулися в поліцію після зґвалтування, а їх та щойно спійманого ґвалтівника поліція звинуватила в порушенні режиму самоізоляції, і склала на них протоколи. Фото: Reuters

Красноярська поліція обвинуватила місцевих мешканок, які постраждали від сексуального насилля, у порушенні режиму "загальної самоізоляції". Затримавши підозрюваного в зґвалтуванні, правоохоронці й на нього склали такий самий матеріал за порушення тих самих карантинних заходів.

Їхніми справами зайнялася адміністративна комісія, відповідальна за виконання державних вимог під час стихійних лих або епідемій. У МВС Красноярська розповіли, що місцеві мешканки 17 та 18 років у той день порушили режим "загальної самоізоляції". Тому правоохоронці й склали на них протокол, пише "Тайга.Інфо".

Згодом виявилось, що у той день обвинувачені самі спочатку звернулися в поліцію по допомогу, після того як постраждали від сексуального насильства на вулиці з боку незнайомого чоловіка. Погрожуючи дівчатам заподіянням фізичного болю, він відібрав у них телефони та прикраси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пацієнтка лікарні вбила бабусю через "порушення соціальної дистанції"

"Після чого щодо обох він чинив насильницькі дії сексуального характеру, потім зник. Склали з їхніх слів орієнтування й швидко впіймали підозрюваного громадянина", - далі прокоментували цей випадок у МВС. За підозрою у зґвалтуванні, затриманим виявився вже раніше осуджений місцевий мешканець 1964 року народження.

Затримавши підозрюваного, поліцейські як на жертв, так і на затриманого склали справи за одним і тим самим обвинуваченням: всі троє порушили режим "самоізоляції". У МВС уточнили, що ні жертви, ні підозрюваний не мали перебувати тоді на місці події через введені карантинні обмеження.

18 в'язнів особливої ​​російської колонії перерізали собі вени через побиття. Після цього в колонії почався бунт і в ситуацію втрутилися спецсили.

Зараз ви читаєте новину «У Росії зґвалтованих дівчат звинуватили у порушенні карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі