четвер, 24 березня 2022 11:00

Спецтема: Війна Росії проти України

У Пентагоні розповіли про ракети, які Росія може використати в Україні

У Пентагоні розповіли про ракети, які Росія може використати в Україні
У РФ все ще є значна кількість крилатих ракет наземного базування. Фото: pixabay.com

Росія вже місяць веде повномасштабну війну проти України.

За цей час окупанти використали понад 1,2 тис. ракет, повідомляє ABC News з посиланням на джерело в Пентагоні. Водночас у РФ залишилося ще багато зброї, зокрема ракет, які мають клас "земля-повітря" або є крилатими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пентагон відреагував на заяву Кремля про застосування ядерної зброї

"Хоча російські військові витратили більшу частину запасів ракет, готових до дій в Україні, у них ще дуже багато залишилося. Росія має понад 50% того, що зібрала до вторгнення. Є значна кількість крилатих ракет наземного базування, балістичні ракети малої дальності та балістичні ракети середньої дальності", - йдеться у повідомленні.

Чиновник додав, що на озброєнні у РФ найменша кількість крилатих ракет повітряного базування, але можуть бути й запаси озброєння.

Окупанти несуть великі втрати у живій силі та техніці. Тому у терміновому порядку намагаються сформувати на своїй території нові військові підрозділи, щоб кинути їх на війну з Україною.

Підпишіться на наш канал в Telegram. Інформуємо про ситуацію в країні.

Зараз ви читаєте новину «У Пентагоні розповіли про ракети, які Росія може використати в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі