четвер, 01 квітня 2021 23:51

У Ізраїлі після вакцинації майже не залишилося хворих на коронавірус

У Ізраїлі після вакцинації майже не залишилося хворих на коронавірус
Ізраїль повідомляє про зменшення кількості хворих на коронавірус. Фото: ukrpravda

У Ізраїлі зменшується кількість хворих на коронавірус.

Як зазначається, жодного пацієнта з коронавірусом не прийняли 30 березня в лікарні "Рамбам" – ще місяць тому до неї щодня госпіталізували по 15 людей на день. Також не прийняли нових хворих лікарні міст Ашдод та Кфар-Саба. Про це повідомляє УНІАН.

До лікарень "Шиба" та "Бейлінсон" надійшло по одному хворому з підозрою на коронавірус, при цьому одна з найбільш завантажених лікарень Ізраїлю – "Хадасса – Ейн-Керем" прийняла тільки трьох нових пацієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хворих на коронавірус безхатьків поселили в розкішний готель

За даними МОЗ Ізраїлю, зараз в усіх лікарнях країни лікуються менш ніж 400 тяжкохворих – це майже втричі менше, ніж наприкінці січня, коли кількість тяжкохворих перевищувала 1100 людей. У зв'язку зі зменшенням хворих на коронавірус у лікарнях зменшують кількість ліжок для лікування таких пацієнтів.

"У міру просування кампанії вакцинації знижується і кількість тяжкохворих. Кореляція між вакцинацією і зниженням кількості важкохворих очевидна", – розповіли медики.

Ізраїль та Нова Зеландія дали тимчасовий дозвіл на продаж назального спрею з оксидом азоту NONS від біотехнологічної фірми SaNOtize. Він допомагає запобігти передачі COVID-19 через дихальні шляхи.

Зараз ви читаєте новину «У Ізраїлі після вакцинації майже не залишилося хворих на коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі