четвер, 16 серпня 2018 16:33

Турист тиждень їв бджіл, щоб вижити на вулкані

Турист тиждень їв бджіл, щоб вижити на вулкані
Метью Матені з американського штату Огайо тиждень їв бджіл і ягоди. Фото:The Oregonian

40-річний Метью Матені з американського штату Огайо тиждень їв бджіл і ягоди, щоб вижити на активному вулкані Сент-Геленс у штаті Вашингтон.

Чоловік упав із виступу, втратив орієнтир і тиждень провів у лісі, передає слова матері туриста Metro.

Вулкан Сент-Геленс має конічну форму, круті схили, а його виверження схожі на вибух. Метью вирушив туди минулого тижня на орендованому Subaru Outback. Наступного дня з ним зник зв'язок. Друзі здійняли тривогу.

У суботу біля підніжжя гори знайшли авто. До пошуків залучили кінологів, вертольоти та безпілотники. Через тиждень пошуків, копи вловили слабкий сигнал від мобільного, то за ним знайшли чоловіка у середу, 15 серпня.

Поліція каже, що майже не сподівалася знайти Метью живим. Але турист добре почувався. Його примусово доправили до лікарні на обстеження. Провів там ніч.

Чоловік тиждень блукав незнайомою місцевістю. В мандрівку вирушив у шльопанцях. Коли упав зі скелі, вони порвалися, тому подер ноги. На нього постійно нападали бджоли. Він їх вбивав та їв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сфотографувався і пішов - гепард заліз в машину з туристами

Батьки розповідають, що їх син - колишній бойскаут. Часто потрапляв у небезпечні ситуації раніше.

"Він подряпав собі всі ноги. Справа в тому, що поїхав він туди в шльопанцях, а коли впав, вони порвалися. Я збираюся відкрутити йому голову. Поняття не маю, навіщо він поліз в ліс в одних капцях", - сказала мати Лінда Матені.

У бразильському штаті Рондонія зняли на відео чоловіка, який 22 роки мешкає самотньо у джунглях. Чоловік вважається останнім представником індіанського племені, яке винищили місцеві фермери. Його називають Останній у племені, Найсамотніший чоловік у світі або Чоловік у ямі.

Зараз ви читаєте новину «Турист тиждень їв бджіл, щоб вижити на вулкані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі