субота, 07 листопада 2020 10:40

Трампу радять писати промову з визнанням поразки

Трампу радять писати промову з визнанням поразки
Трамп продовжить безпідставно стверджувати, що його перемога на виборах вкрадена. Фото: Reuters

У США завершується підрахунок голосів за нового президента. За останніми даними перемогу може отримати кандидат від Демократичної партії Джозеф Байден. А в оточенні чинного президента Дональда Трампа радять готуватися до програшу.

Про це повідомив The Washington Post.

В оточенні Трампа радять писати промову з визнанням поразки.

Джерела в Білому домі повідомляють, що Трамп, у разі програшу, швидше за все, не буде його визнавати.

"Трамп продовжить безпідставно стверджувати, як він робить протягом декількох днів, що перемога на виборах була вкрадена", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штаб Трампа подав позов до суду - вимагають зупинити підрахунок голосів

Наразі оточення Трампа розділилося на два табори. Члени сім'ї Трампа, що входять до одного з них, вважають, що він все ще може здобути перемогу і йому необхідно продовжувати не визнавати поразку. Друга, більш численна група радників і членів Республіканської партії, переконана, що вибори програні.

Байдену не вистачає всього лише 6 голосів для перемоги. Згідно з останніми даними Байден лідирує в штаті Невада, який може дати йому для перемоги рівно 6 голосів.

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Джозеф Байден заявив, що очікує отримати приголомшливу перемогу на виборах над чинним президентом Дональдом Трампом, зібравши понад 300 голосів вибірників. Необхідно для пепемоги - мінімум 270.

Зараз ви читаєте новину «Трампу радять писати промову з визнанням поразки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі