середа, 22 серпня 2018 17:19

Трамп заступився за Манафорта та Коена

Трамп заступився за Манафорта та Коена
Дональд Трамп заступився за своїх колишніх підлеглих. Фото: DA Info Pro

Американський президент Дональд Трамп заступився за засуджених союзників свого колишнього політтехнолога Пола Манафорта й адвоката Майкла Коена.

"Мені дуже шкода Пола Манафорта та його чудову родину. "Правосуддя" підняло справу 12-річної давнини, тиснуло на нього з неймовірною силою. Але, на відміну від Майкла Коена, він відмовився зламатись - вигадувати історії, аби укласти угоду. Великий респект сміливцю", - написав голова Білого дому у Twitter.

"Відносно великої кількості справи, десяти, навіть не змогли прийняти рішення. Полювання на відьом!" - продовжив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни шукатимуть суперзброю на дні моря

Свого екс-адвоката Трамп спочатку критикував:

"Якщо хтось шукає хорошого адвоката, я б дуже не рекомендував користуватися послугами Майкла Коена".

Але потім зазначив, що його злочини нібито не є злочинами.

"Майкла Коена звинуватили у порушенні фінансуванні кампанії, що не є злочином. У президента Обами були великі порушення фінансування кампанії, та він легко відбувся".

Колишнього керівника передвиборчого штабу президента США Дональда Трампа та політтехнолога екс-президента України Віктора Януковича Пола Манафорта визнали винним у 8 випадках шахрайства. Обвинувачення стосуються приховування іноземних банківських рахунків, відмивання грошей, змови проти США, дачі неправдивих свідчень, недотримання законів про розкриття інформації та податкових махінаціях.

Також нью-йоркський суд визнав винним колишнього адвоката Дональда Трампа Майкла Коена. Коен визнав себе винним у шахрайстві з фінансами. Брав участь у банківських, податкових аферах, а також порушенні фінансування передвиборчої кампанії.

Зараз ви читаєте новину «Трамп заступився за Манафорта та Коена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі