четвер, 03 травня 2018 15:18

Трамп підкупив порно-акторку після сексу - офіційне підтвердження

Трамп підкупив порно-акторку після сексу - офіційне підтвердження
Президент США Дональд Трамп знав про підкуп порно-акторки Стормі Деніелс - ЗМІ

Президент США Дональд Трамп знав про підкуп порно-акторки Стормі Деніелс і особисто повернув своєму адвокатові Майклу Коену $130 тис. Останній витратив власні кошти, аби купити мовчання про секс із Трампом.

Про це заявив помічник президента США з юридичних питань Руді Джуліані у ефірі телеканалу Fox News та в інтерв'ю New York Times. Трамп раніше заперечував, що знав про підкуп Стормі. Також спростовував заяву порно-акторки про їхнє знайомство 2006 року.

Джуліанні наголосив, що і Коен, і Трамп витрачали гроші з власної кишені, а не з фонду передвиборчої кампанії. Адвокат заплатив Стормі $130 тис. безпосередньо перед президентськими виборами в США 2016-го. Створив підставну юридичну особу і через неї перевів кошти.

Трамп не знав усієї специфіки, але знав, що Стормі отримує гроші, стверджує Джуліані. Після закінчення кампанії новообраний президент повертав адвокатові $35 тис. у місяць - загалом заплатив майже $460-470 тис. Ця сума включала гроші, видані порно-акторці, та компенсацію за "непередбачувані витрати". Про це Джуліані розповів The New York Times.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський журналіст зніме фільм про Дональда Трампа

Джуліані наголосив, що він обговорював із Трампом свій виступ. Президент дав згоду на розголошення інформації.

Роман Стормі Деніелс і Дональда Трампа почався 2006-го (Меланія народила Беррона) і тривав кілька місяців. Вона познайомилась з Трампом у липні 2005 року на турнірі з гольфу біля амекриканського озера Тахо. Трамп запросив її на вечерю у своєму люксі в готелі Lake Tahoe. Зустрів її у піжамі.

"Секс був нудним, ніби по підручнику, - зізналася Деніел. - Просто така поза, яку можна було б очікувати від когось його віку і була б зручною для обох. Я насправді навіть не знаю, чому я це зробила, але я пам'ятаю, коли ми займалися сексом, я почувалася на кшталт: "Будь ласка, не намагайся заплатити мені потім", - розповідала жінка журналу In Touch.

У березні Стормі подала позов проти президента США Дональда Трампа. Коен ніби-то примусив її підписати фальшиву заяву про те, що вона не мала сексу з Трампом. Потім цю заяву передали до Wall Street Journal.

Домовленість не розкривати "близькі" стосунки з Трампом недійсна, стверджувала порноакторка. Тому що документ підписала вона та адвокат Трампа Майкл Коен. Сам Трамп ніколи не робив цього. Юристи президента США виграли справу. Стормі пройшла перевірку на детекторі брехні. Апарат показав, що жінка не бреше - секс між нею та бізнесменом Трампом таки був.

Зараз ви читаєте новину «Трамп підкупив порно-акторку після сексу - офіційне підтвердження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі