пʼятниця, 15 грудня 2017 15:47

"Той-Кого-Не можна-Називати" - Пєсков і Путін бояться імені опозиціонера

Президент РФ Володимир Путін та його прес-секретар Дмитро Пєсков з дивних причин не називають імені російського опозиціонера Олексія Навального.

Дивний курйоз висміяли журналісти видання "Лентач".

14 грудня під час щорічної прес-конференції Ксенія Собчак поставила Путіну питання про Навального. Акцентувала увагу, що проти опозиціонера порушили десятки фіктивних кримінальних справ.

Путін відповів: "Той, кого ви назвали, - Саакашвілі, тільки в російському виданні!"

15 грудня журналісти поцікавилися у Пєскова, чому Путін не назвав опозиціонера по імені.

"Я не знаю. Ну, не називає. Дійсно, ми теж це помічаємо. Скоріш за все, це пов'язано зі ставленням до цієї людини," - відповів Пєсков.

Російські журналісти висміяли фобії Путіна і Пєскова – зобразили Навального у вигляді Волан де Морта. Ім'я цього мага із книг про Гаррі Поттера також ніхто не осмілювався вимовляти вголос.

Автор: Лентач
  Навальний став Волан-де-Мортом російської політики
Навальний став Волан-де-Мортом російської політики

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пояснили, чого злякався Путін

У Москві відбулася 13-та "велика" прес-конференція російського президента Володимира Путіна. Цього року на захід акредитувалася рекордна кількість представників ЗМІ - понад 1600. За 3 години 42 хвилини журналісти встигли задати 65 запитань. Глава Кремля відповів далеко не на всі.

Зараз ви читаєте новину «"Той-Кого-Не можна-Називати" - Пєсков і Путін бояться імені опозиціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі